Meniu
Cos de cumparaturi

Artelac Rebalance picaturi oflamice 10ml

Artelac Rebalance picaturi oflamice 10ml

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Artelac Rebalance picaturi oflamice 10ml
  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Cod produs: P47943
34,00 Lei
Fără TVA: 28,57 Lei

Artelac Rebalance conține componente importante care se găsesc în mod natural în ochi și lacrimi, inclusiv hialuronat de sodiu, un hidratant eficient care reunește apa, nutrienți și ioni purificatori (precum potasiu, magneziu, sodiu și calciu) la suprafața ochiului asigurând maximum de hidratare și calmare.

Artelac Rebalance picaturi oflamice 10ml

Descriere:

Artelac Rebalance conține componente importante care se găsesc în mod natural în ochi și lacrimi, inclusiv hialuronat de sodiu, un hidratant eficient care reunește apa, nutrienți și ioni purificatori (precum potasiu, magneziu, sodiu și calciu) la suprafața ochiului asigurând maximum de hidratare și calmare. Artelac Rebalance conține vitamina B12, un cunoscut antioxidant, care susține protecție suplimentară pe suprafața oculară. Vitamina B12 îi redă produsului Artelac Rebalance culoarea roz, care dispare rapid după clătire. Nu pătează vestimentația, nici lentilele de contact. Artelac Rebalance este conceput din două substanțe (hialuronat de sodiu și PEG 8000) menite să sporească durata stării de calm. Artelac Rebalance este hipotonic și calmează ochiul ajutând în refacerea echilibrului osmotic al peliculei lacrimale și al suprafeței oculare. Artelac Rebalance include o substanță conservantă inovatoare (denumită Oxyd) care dispare în componentele naturale ale lacrimilor (oxigen, apa și sare) la contactul cu suprafața ochiului. Astfel, Artelac Rebalance nu menține conservantul la suprafața ochiului. Artelac Rebalance este ușor de utilizat, bine tolerat și sigur.

Caracteristici:

Artelac Rebalance este produsul cel mai potrivit pentru calmarea și reducerea simptomelor persistente de ochi uscat cauzate de deficitul lacrimal cronic. Deficitul lacrimal cronic poate fi cauzat de o serie de factori care include inflamarea și disfuncția glandei lacrimale, a pleoapelor și deficiențe senzoriale și/sau slaba calitate a lacrimilor. În cazul în care unul sau mai mulți dintre acești factori vă compromit lacrimile, rezultă un dezechilibru al peliculei lacrimale și o cascadă de semne și simptome neplăcute, inclusiv: inflamarea suprafeței ochilor, roșeață, senzația de arsură, uscăciune sensibilitate la lumină, senzația de oboseală, de nisip în ochi și de durere, care, netratate, pot duce la inflamare pe mai departe și deteriorarea corneei. De asemenea, unele medicamente (cum ar fi pilule, antihistaminice, beta-blocante, antispastice, diuretice), anumite boli și conservanții din unele picături pentru ochi (precum clorura de benzalconiu, tiomersal) pot juca un rol semnificativ în apariția uscăciunii oculare și a leziunilor corneene. Din cauza naturii complexe a disfuncției lacrimale, tratamentele dunt limitate; totuși, Artelac Rebalance este conceput cu componente multiple pentru a asigura calmare de lungă durată în cazul ochiului uscat prin suplimentarea peliculei lacrimale naturale cu componente esențiale pentru o bună funcționare. Artelac Rebalance ajută la oprirea simptomelor în cascada de uscăciune a ochiului, lubrifiază ochiul și îi protejează suprafața.

Compoziție:

Artelac Rebalance conține 0.15% acid hialuronic (hialuronat de sodiu), 0.5% polietilen glicol 8000 (PEG 8000), clorură de potasiu, clorură de calciu, clorură de magneziu, clorură de sodiu, vitamina B12, apă sterilă, acid boric și Oxyd (un conservant ușor care se transformă în apă, oxigen și sare la suprafața ochiului).

Scopul utilizării:

Lubrifiant pentru ochi și umezirea lentilelor de contact.

Mod de administrare:

Tratamentul stărilor de ochi uscat impune un regim individual care depinde de gravitatea și intensitatea simptomelor.

Puneți o picătură de Artelac Rebalance în ochi de 3 până la 5 ori pe zi sau mai des dacă este necesar.

Mod de prezentare:

Flacon 10ml

Producator Bausch&LombSpecificatii
Disponibilitate Livrare prin curier

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Artelac Rebalance picaturi oflamice 10ml

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.