Meniu
Cos de cumparaturi

Barza Test Menopauza Banda

Barza Test Menopauza Banda

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Barza Test Menopauza Banda
  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Cod produs: P495701368
13,00 Lei
Fără TVA: 10,92 Lei

Testul de menopauza Barza este un test rapid care depisteaza prezenta in urina a hormonului FSH (hormonul foliculostimulant).

Pagina actualizata la data:
2023-12-07 01:30:27

Barza Test Menopauza Banda

Descriere:

Testul de menopauza Barza este un test rapid care depisteaza prezenta in urina a hormonului FSH (hormonul foliculostimulant).

Este un dispozitiv medical de diagnostic in vitro care, printr-o determinare calitativa, va poate spune daca va aflati in perioada de perimenopauza sau menopauza. Cresterea nivelului FSH (hormonul foliculostimulant) este asociata cu reducerea nivelului de estrogeni si instalarea menopauzei la femei. De obicei, pe masura ce femeia se apropie de varsta menopauzei, nivelul de FSH creste de pana la zece ori fata de nivelurile normale.

CAND AR TREBUI SA FOLOSITI TESTUL DE MENOPAUZA?

Perimenopauza este perioada de tranzitie intre perioada fertila si menopauza, in care apar primele semne ale modificarii functiei ovariene. Simptomele de perimenopauza variaza de la femeie la femeie, dar cele mai comune sunt bufeurile, insomnia, ciclurile neregulate, schimbarile bruste de dispozitie si oboseala. Aceste modificari ale functiei ovariene sunt lente si pot incepe cu doi pana la zece ani inainte de instalarea menopauzei. Testati-va la fiecare 6-12 luni, incepand cu varsta de 35 de ani sau atunci cand apar primele simptome de perimenopauza si discutati rezultatele testelor cu medicul dumneavoastra.

Mod de utilizare:-

colectati urina intr-un recipient curat si uscat. Introduceti testul in urina cu varful sagetii in jos, pana la linia marcata cu MAX, timp de 3 secunde. 

asezati testul pe o suprafata plana si asteptati 10 minute afisarea rezultatului. Rezultatul citit dupa 15 minute nu va fi considerat corect.

Citirea rezultatului:

- aparitia unei singure linii roz in zona de control (C) indica un rezultat negativ.

- daca pe test au aparut doua linii si linia de test (T) este la fel de colorata, ori mai inchisa la culoare decat linia de control (C).

Acest rezultat indica prezenta FSH in urina la un nivel de peste 25 mlU/ml. In acest caz, este recomandata efectuarea unui al doilea test dupa 5-7 zile (de preferat la aceeasi ora), pentru confirmarea rezultatului. Daca nivelul FSH ramane ridicat pe toata durata ciclului menstrual, sunteti la perimenopauza.

TESTUL NU ESTE VALID - daca in 5 minute nu apare nici o linie in zona de control (C), sau apare doar linia din zona de test (T), testul nu este valid.

Mod de prezentare:

Cutie cu 1 test

Producator Biotech AtlanticSpecificatii
Disponibilitate Livrate prin curier
Impachetare fractii Necunoscuta

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Barza Test Menopauza Banda

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.