Meniu
Cos de cumparaturi

Bio-Caroten + Vitamina E 60 capsule

Bio-Caroten + Vitamina E 60 capsule

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Bio-Caroten + Vitamina E 60 capsule
  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Cod produs: P495693945
41,00 Lei
Fără TVA: 37,61 Lei

Bio-Caroten+E se prezinta sub forma a mici capsule care contin echivalentul a 1500 µg de vitamina A. 

Pagina actualizata la data:
2023-09-23 01:30:25

Bio-Caroten + Vitamina E 60 capsule

Descriere:

Bio-Caroten+E se prezinta sub forma a mici capsule care contin echivalentul a 1500 µg de vitamina A. Aceasta doza este aproape 188% din Valoarea Nutritionala de Referinta pentru betacaroten. Beta-carotenul este introdus intr-o matrice de ulei, matrice care pastreaza amestecul stabil si creste biodisponibilitatea produsului. Studiile documenteaza faptul ca beta-carotenul sub forma de supliment are o biodisponibilitate mai mare decat atunci cand il ingeram din legume.

Bio-Caroten+E contine si vitamina E naturala, sub forma de d-alpha-tocopherol. Pentru o absorbtie optima, se recomanda administrarea Bio-Caroten+E impreuna cu alimentele.

Beta-carotenul este o carotenoida. El apartine unui grup de coloranti vegetali galbeni-rosii si este cel care da morcovilor culoarea portocalie. Beta-carotenul este o substanta liposolubila si are nevoie de prezenta grasimilor pentru a putea fi absorbit in organism. Absorbtia are loc la nivelul intestinului subtire.

Beta-carotenul este si o pro-vitamina si poate fi convertit in vitamina A atunci cand organismul are nevoie. Beta-carotenul produs prin sinteza chimica este folosit ca si colorant alimentar.

Beta-carotenul si vitamina A:

Beta-carotenul este o sursa vegetala de vitamina A si, in anumite parti ale lumii, este, practic, singura sursa de vitamina A a populatiei. Cand beta-carotenul este convertit in vitamina A, aceasta contribuie la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucoase. Ea este implicata si in mentinerea vederii normale. Mai mult, vitamina A contribuie la procesul de diferentiere celulara din organism si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingestia alimentelor si a suplimentelor alimentare care contin o cantitate mare de betacaroten (30 mg sau mai mult) poate duce la colorarea pielii intr-o nuanta usor portocalie care este rezultatul acumularii (inofensive) a betacarotenului sub piele, in special in zona mainilor si picioarelor. Aceasta coloratie dispare in momentul in care se reduce doza de betacaroten ingerata.

Betacarotenul si fumatorii:

Toate suplimentele alimentare care contin betacaroten trebuie administrate cu precautie la fumatori, deoarece cercetarile au evidentiat ca doze mari de betacaroten administrare fumatorilor inraiti sunt asociate cu o crestere a riscului de cancer la plamani.

Nu exista nicio evidenta a efectelor negative ale betacarotenului atunci cand acesta este administrat nefumatorilor.

Mai mult, nu trebuie sa ne fie teama ca obtinem prea multa vitamina A din betacaroten, deoarece organismul nostru nu mai converteste vitamina A din betacaroten atunci cand depozitele de vitamina A din corp sunt saturate.

Compozitie: pentru 1 capsula:

Beta-caroten - 6mg 125% DZR

Vitamina E (d-α-Tocoferol) - 10MG 83% DZR

Alte ingrediente: Ulei de soia, Gelatina, Glicerol, Dioxid de siliciu, Ulei hidrogenat de soia.

Mod de administrare:

1 capsula pe zi sau dupa recomandarea medicului.

Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care folosesc medicamente trebuie sa ceara avizul medicului inainte de a lua acest supliment.

Informatii utile:

Capsulele trebuie inghitite intregi si administrate in timpul mesei sau dupa o masa la care se consuma grasimi.

La administrarea a 5 sau mai multe capsule pe zi, pielea poate capata o nuanta asemanatoare bronzului.

Folosirea dozelor mari pe perioade lungi de timp (5 sau mai multe capsule pe zi) nu este recomandata pentru fumatorii inraiti.

Mod de prezentare:

Cutie cu 60 capsule

Producator Pharma NordSpecificatii
Disponibilitate Livrare prin curier

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Bio-Caroten + Vitamina E 60 capsule

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.