Meniu
Cos de cumparaturi

Borozin Spray pentru picioare 150ml

Borozin Spray pentru picioare 150ml

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Borozin Spray pentru picioare 150ml
  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Cod produs: P495692965
55,00 Lei
Fără TVA: 46,22 Lei

Elimină mirosul neplăcut al picioarelor și din încălțămine

Borozin Spray pentru picioare 150ml

Descriere:

Elimină mirosul neplăcut al picioarelor și din încălțămine

Perspirația este un proces fiziologic normal ce are o intensitate mult mai mare la nivelul picioarelor, datorită densității mult crescute a glandelor sudoripare existente la acest nivel. Prin acțiunea germenilor, transpirația se descompune conducând la unii copuși care se află la originea mirosului neplăcut al picioarelor.

Pe lângă mirosul neplăcut, ventilația insuficientă la nivelul picioarelor, adusă de încălțămintea purtată timp îndelungat, conduce la împiedicarea evaporării sudorii, aceasta îmbibând pielea și conducând la macerații, fisuri și crăpături în special ale zonelor foarte sensibile dintre degete. Acestea sunt și motivul senzaților de arsură, mâncărime sau durere locala ce poate însoții transpirația și mirosul neplăcut al picioarelor.

Și datorită conținutului său în ulei esențial de cimbru, BOROZIN® Spray are o acțiune extrem de eficace împotriva microbilor responsabili de descopunerea transpirație la acest nivel și reprezintă o soluție facilă, comodă și definitivă pentru mirosul neplăcut al picioarelor.

Compoziție (INCI):

Alcohol Denat, Isobutane, Propane, Thymus Vulgaris Oil, Triethylene Glycol, Zinc Ricineoleate, Thrietanolamine, Dipropilene Glycol, Rosin, Lactic Acid, Propylene Glycol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Citric Acid, Polyglyceryl-3Caprylate, Camphor, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Menthol, Butane, Tocopheryl Acetate.

Mod de utilizare:

BOROZIN® Spray deține avantajul unei aplicări foarte ușoare! Nu trebuie decât să pulverizați dimineața pielea picioarelor înainte de a vă încălța și astfel evitați mirosul neplăcut pe parcursul întregii zile.

Este special indicat sportivilor, persoanelor care practică exercițiile fizice, a celor care merg mult sau stau mult timp în picioare.

Mod de prezentare:

Flacon 150ml

Producator CatalysisSpecificatii
Disponibilitate Livrare prin curier

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Borozin Spray pentru picioare 150ml

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.