Meniu
Cos de cumparaturi

Coenzima Q10 Forte 100mg x 30 capsule - Vitacare

Coenzima Q10 Forte 100mg x 30 capsule - Vitacare

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Coenzima Q10 Forte 100mg x 30 capsule - Vitacare
 • Disponibilitate: Stoc limitat
 • Cod produs: W60945
71,00 Lei
Fără TVA: 65,14 Lei

Coenzima Q10 sau Ubiquinona, este benefică în profilaxia și tratamentul bolilor de inimă în primul rând, iar prin energia pe care o furnizează, susține funcționarea normală a tuturor organelor. 

Pagina actualizata la data:
2024-04-12 17:00:57

Coenzima Q10 Forte 100mg x 30 capsule - Vitacare

Descriere:

Coenzima Q10 sau Ubiquinona, este benefică în profilaxia și tratamentul bolilor de inimă în primul rând, iar prin energia pe care o furnizează, susține funcționarea normală a tuturor organelor. Poate întârzia procesele naturale ale îmbătrânirii, menține un tonus general ridicat și ajută la reglarea metabolismului. De asemenea, este o substanță cu beneficii extraordinare pentru sănătate, datorită rolului său important pe care îl joacă în reacțiile celulare.

Indicatii:

Utilizarea Coenzimei Q10 sub forma de supliment alimentar în combinatie cu acid alfa lipoic, poate ajuta în prevenirea sau tratarea următoarelor afecțiuni: cardiace, neurologice, dermatologice. Efectul benefic al Coenzimei Q10 în prevenirea sau tratarea afecțiunilor cardiace se datorează abilităților acesteia de a crește producția de energie în celule și de a inhiba formarea trombilor. De asemenea și efectul antioxidant al Coenzimei Q10 joacă un rol important în acest sens. Administrarea Coenzimei Q10 la pacienţii hipertensivi ajută la scăderea tensiunii arteriale.

Insuficienţa cardiaca: Nivelul Coenzimei Q10 este scăzut la cei care suferă de insuficienţa cardiacă congestivă (o afecţiune care apare atunci cand inima nu mai este capabilă să pompeze sângele eficient, ceea ce duce la acumularea acestuia în diferite părti ale corpului cum ar fi plămânii sau picioarele). Utilizarea Coenzimei Q10 la acest tip de pacient ajută la reducerea edemelor periferice (gambiere), la reducerea edemului pulmonar și la creșterea capacității de efort.

Hipercolesterolemie: Nivelul Coenzimei Q10 are tendința să fie mai scăzut la cei cu colesterol crescut comparativ cu indivizii de aceeași vârstă, dar cu colesterol în limitele normale. Totodata, medicația care scade colesterolul (statinele) se pare ca are ca efect secundar diminuarea cantității de coenzima Q10. Folosirea suplimentelor pe bază de coenzima Q10 corectează această deficiență cauzată de statine fără să interfereze cu efectul benefic pe care acestea îl au asupra nivelelor colesterolului.

Diabet: Coenzima Q10 poate îmbunătăți sănătatea inimii, nivelul glucozei sanguine, colesterolul crescut și tensiunea arteriala ridicată la pacientul diabetic. Boala cardiacă, hipertensiunea arterială și hipercolesterolemia sunt afecțiuni asociate frecvent diabetului.

Afectarea cardiacă datorată chemoterapiei: Utilizarea Coenzimei Q10 poate ajuta la prevenirea efectelor adverse cardiace ale chemoterapiei.

Chirurgia cardiovasculară: Administrarea de Coenzima Q10 înainte de o intervenţie chirurgicală pe cord (inclusiv bypass, transplant) poate fi de ajutor în reducerea distrugerii provocate de radicalii liberi. Întarește funcția inimii și reduce incidența aritmiilor în faza de recuperare post-operatorie.

Cancerul de sân: La femeile cu cancer de sân s-a observat că utilizarea Coenzimei Q10 (ca adjuvant la terapia de baza și în completarea unui regim pe bază de alți antioxidanți și acizi grași esențiali) poate determina micșorarea tumorii, scăderea nivelului durerii și în unele cazuri remisia parţială. Nu se poate afirma că efectele benefice observate s-au datorat exclusiv coenzimei Q10, în studiile efectuate folosindu-se în asociere cu alți antioxidanți cum ar fi vitamina C, vitamina E şi Seleniu.

Paradontoza: Administrarea de coenzima Q10 la acești pacienți ajută la o vindecare și regenerare mai rapida a gingiilor.

Alte situații în care folosirea Coenzimei Q10 poate avea efect benefic:

 • îmbunătațirea răspunsului imun la cei cu imunitate scăzută (din diferite cauze) sau cu infecții cronice; 
 • crește motilitatea spermatozoizilor, ceea ce are ca efect îmbunătățirea fertilității masculine; 
 • adjuvant în terapia pacienților care suferă de Alzheimer sau Parkinson; 
 • reduce distrugerile cauzate de un accident vascular cerebral; 
 • crește performanţele sportivilor; 
 • ameliorează activitatea psihică la persoanele care suferă de oboseală cronică; 
 • îmbunătățește capacitatea fizică la persoanele cu distrofie musculară; 
 • efecte benefice în tratamentele cosmetice ale pielii.

Beneficii:

 • poate întârzia procesele naturale ale îmbătrânirii;
 • menține un tonus general ridicat și ajută la reglarea metabolismului;
 • la pacienții hipertensivi ajută la scăderea tensiunii arteriale;
 • poate îmbunătăți sănătatea inimii, nivelul glucozei sanguine, colesterolul crescut și tensiunea arteriala ridicată la pacientul diabetic;
 • reduce distrugerile cauzate de un accident vascular cerebral;
 • este benefică în profilaxia și tratamentul bolilor de inimă.

Compoziție:

Coenzima Q10 ............................................ 100 mg;

Acid alfa lipoic ........................................... 150 mg;

Excipienţi: ceară de albine, ulei de soia.

Mod de prezentare:

Cutie cu 30 capsule

Producator VitacareSpecificatii
Disponibilitate Livrare prin curier

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Coenzima Q10 Forte 100mg x 30 capsule - Vitacare

 • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.