Meniu
Cos de cumparaturi

Cum cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online.


Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Finalizeaza Comanda" si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.

- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.

Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre Biscuit Pharma, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.


Cum platesc ?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:

Plata online cu cardul de credit/debit, plata prin OP  (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. BISCUIT PHARMA S.R.L.

Plata ramburs:  platesti in numerar la livrare. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata in afara Bucurestiului va fi necesar sa achitati valoarea returului catre sediul nostru.


Livrarea

Livrarea produselor pentru comenzile ce depasec valoarea (250 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. 

Comenzile pot fi livrate de firmele de curierat Fan Courier si Urgent Cargus sau pot fi ridicate direct din drogheria BISCUIT PHARMA (Bucuresti, Sector 5,  Strada Ion Stefanescu, nr.14, parter, camera 2). 

Tarife livrare standard FAN COURIER

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare si metoda de plata selectata. Acesta este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 2kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 0.85 lei / fiecare kilogram in plus.  Acesta este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Termenul de livrare este de 7 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Aria de acoperire Fan Courier si detalii legate de programul livrarilor le gasiti aici: https://www.fancourier.ro.

Urmarirea coletelor Fan Courier se poate face de aici: https://www.fancourier.ro/awb-tracking.

Momentan livram comenzi doar in Romania.

Serviciul de livrare door-to-door este indisponibil in anumite zone din tara, din cauza accesului dificil sau restrictionat. In aceste localitati, livrarile pot fi plasate si preluate de la cele mai apropiate agentii FAN Courier.


LIVRARE DOOR-TO-DOOR

C.A. Rosetti       NU

Caraorman           NU

Cardon             NU

Ceatalchioi         NU

Chilia Veche       NU

Crișan             NU

Gorgova             NU

Tudor Vladimirescu NU

Ilganii de Jos     NU

Ilganii de Sus     NU


LIVRARE DOOR-TO-DOOR

Letea NU

Maliuc NU

Mila 23  NU

Ostrov Tataru       NU

Pardina  NU

Partizani  NU

Patlageanca  NU

Periprava  NU

Plauru  NU

Salceni  NU


LIVRARE DOOR-TO-DOOR

Sfantu Gheorghe NU

Sfistofca NU

Tatanir NU

Uzlina NU

Vulturu DA

Sulina NU


Tarife livrare standard URGENT CARGUS

Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare. Acesta este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Termenul de livrare este de 7 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Urmarirea coletelor Urgent Cargus se poate face de aici: https://www.cargus.ro/find-shipment-romanian/ sau din aplicatia Cargus Mobile si primesti automat notificari pentru coletele aflate in drum spre tine.

Momentan livram comenzi doar in Romania.


Tarife ridicare din drogheria Biscuit Pharma:

Pentru ridicarea coletelor din drogheria Biscuit Pharma nu sunt percepute costuri.

Punct de ridicare: Bucuresti, Sector 5,  Strada Ion Stefanescu, nr.14, parter, camera 2.  


Livrarea si ridicarea Medicamentelor OTC

Clientii BiscuitPharma.ro pot achizitiona online medicamente OTC care se eliberează fara prescriptie medicala, prin comanda cu livrare la domiciliu in orasele Bucuresti si Ilfov sau prin comanda cu ridicare din drogheria Biscuit Pharma situata la adresa: Bucuresti, Sector 5, Strada Ion Stefanescu, nr.14, parter.

Medicamentele OTC sunt livrate in conditii speciale de transport cu temperatura controlata, prin firma de curierat FAN COURIER.


Pagina actualizata la data:
2022-09-23 14:53:33