Meniu
Cos de cumparaturi

Despre noi

Biscuit Pharma a aparut intr-o perioada plina de schimbari, fiind o drogherie ce pune la dispozitie mii de produse la preturi competitive, ce pot fi comandate online, din confortul caminului. In portofoliul nostru se regasesc game variate, destinate oricarei nevoi, afectiuni sau varste, pentru: mamici, pitici sau seniori, de la suplimente alimentare sau produse naturiste, pana la dispozitive medicale si medicamente OTC (medicamente fara reteta).


Suntem pe piata din anul 2020, ne adaptam rapid si ne dorim sa oferim o experienta cat mai placuta utilizatorului. Structura site-ului a fost special conceputa pentru a fi cat mai usor de folosit, navingand printre categorii bine organizate pentru a-ti salva din timpul tau. Oferim informatii in detaliu despre produse, tocmai pentru ca tu sa alegi ceea ce te reprezinta cel mai bine, conform nevoilor tale. Producatorii prezenti au fost atent selectionati, remarcandu-se prin calitatea produselor.


Si pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de tine, sub orice forma, ne gasesti in locatia terestra: Str. Ion Ștefănescu, 14, Parter Camera 2, București, Sector 5.

Pagina actualizata la data:
2022-09-23 14:55:46