Meniu
Cos de cumparaturi

Gametogen, 20 plicuri, Laborest Italia

Gametogen, 20 plicuri, Laborest Italia

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Gametogen, 20 plicuri, Laborest Italia
 • Disponibilitate: Stoc limitat
 • Cod produs: P495695092
113,00 Lei
Fără TVA: 103,67 Lei

Gametogen este un supliment alimentar cu Mio-lnozitol, Acid a-Lipoic, Coenzima Q1 0, Vitamina B12, Vitamina B6, Vitamina B2, cu Seleniu si Zinc, destinat in cazul in care exista deficiente ale acestor nutrienti. 

Pagina actualizata la data:
2024-03-04 23:30:17

Gametogen, 20 plicuri, Laborest Italia

Descriere:

Gametogen este un supliment alimentar cu Mio-lnozitol, Acid a-Lipoic, Coenzima Q1 0, Vitamina B12, Vitamina B6, Vitamina B2, cu Seleniu si Zinc, destinat in cazul in care exista deficiente ale acestor nutrienti. 

Proprietati:

Gametogen este un supliment alimentar cu Mio-lnozitol, Acid a-Lipoic, Coenzima Q1 0, Vitamina B12, Vitamina B6, Vitamina B2, cu Seleniu si Zinc, destinat in cazul in care exista deficiente ale acestor nutrienti. Seleniul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la spermatogeneza normala. Zincul contribuie la mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange si la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale.

 •  Mio-lnozitol: poliol prezent in multe produse alimentare, in particular in cereale, nuci si fructe, iar in special in pepeni si portocale. Familia inozitolilor, din care face parte si Mio-lnozitolul, are rol biologic de mesager celular secundar, reprezentand molecule care sunt capabile sa determine raspunsurile celulelor noastre la stimuli care provin de la alte substante, la nivelul membranei exterioare.
 • Acid a lipoic (Acidul Tioctic): un important cofactor enzimatic in cadrul ciclului Krebs, ale caror procese metabolice asigura furnizarea directa a energiei celulare; este utilizat in organism pentru scindarea glucidelor furnizand energie celulelor.
 • Coenzima Q1 O (Vitamina Q sau ubichinona) - joaca un rol fundamental ca transportor de electroni in procesul de fosforilare oxidativa care are Ioc in mitocondrii, direct implicata in procesele metabolico-energetice si de protectie. Mitocondriile sunt prezente in numar mare in spermatozoizi, unde furnizeaza energie.
 • in Gametogen, exista si vitamine B, in special Vitamina B2 care contribuie la mentinerea sanatatii pielii, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si a metabolismului energetic normal; Vitamina B6 care contribuie la metabolismul normal al homocisteinei, la metabolismul normal al proteinelor si glicogenului, la metabolismul energetic normal si la reglarea activitatii hormonale; Vitamina B12 contribuie, de asemenea, la metabolismul energetic normal si la metabolismul normal al homocisteinei, precum si la procesul de diviziune celulara.
 • Formula Gametogen este suplimentata si cu Seleniu si Zinc. Seleniul contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ si la spermatogeneza normala. Zincul contribuie la mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange si la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale.

Precautii:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Ase pastra la temperatura camerei, evitati expunerea la surse de caldura localizate, la razele soarelui si la contactul cu apa. Termenul minim de conservare se refera la produsul stocat corect, in ambalaj nedeschis. lnainte de a utiliza produsul, consultati-va medicul. in cazuri rare acidul a-lipoic poate da hipoglicemie.

A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj (EXP):

Ingrediente:

Gametogen 20 plicuri Laborest este un supliment alimentar din grupa vitamine, minerale , contine ingrediente activeinozitol, l-arginina, zinc, coenzima q10, vitamina b6 (piridoxina), acid alfa lipoic, seleniu, vitamina b12 (cobalamina/ metilcobalamina).

Mod de administrare :

1-2 plicuri pe zi la recomandarea medicului. Produsul foloseste o tehnologie speciala care produce microgranule dispersabile si insolubile; prin urmare, dupa ce ati tumat continutul plicului intr-un pahar cu apa (aproximativ 150 ml), este indicat sa il amestecati pana la obtinerea unui amestec omogen.
Produsul nu contine, in mod natural, lactoza.

Mod de prezentare :
Cutie cu 20 de plicuri.

Producator Laborest Italia

Specificatii
Disponibilitate Livrare prin curier

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Gametogen, 20 plicuri, Laborest Italia

 • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.