Meniu
Cos de cumparaturi

Hylo Dual 10ml - AMD Nobel

Hylo Dual 10ml - AMD Nobel

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Hylo Dual 10ml - AMD Nobel
  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Cod produs: P495693706
69,00 Lei
Fără TVA: 57,98 Lei

HYLO DUAL umectează corneea şi conjunctiva şi protejează împotriva evaporării excesive a lacrimilor.

Pagina actualizata la data:
2024-05-18 07:01:07

Hylo Dual 10ml - AMD Nobel

Descriere:

HYLO DUAL umectează corneea şi conjunctiva şi protejează împotriva evaporării excesive a lacrimilor. Această stabilizare a lacrimilor ameliorează simptomele inflamatorii, în cazul ochilor iritaţi, precum şi în caz de alergii. Senzaţia de mâncărime şi arsură a ochilor dispare. Soluţie sterilă, fără fosfaţi şi fără conservanţi. 

Ingrediente:

1 ml de HYLO DUAL conţine 0.5 mg de hialuronat de sodiu, 20 mg de ectoină, acid boric, borax şi apă pentru soluţi injectabile.

Mod de utilizare:

HYLO DUAL este indicat să fie folosit conform instrucţiunilor primite de la oftalmolog. În general, pentru adulţi şi copii până în 6 ani, instilaţi o picătură de HYLO DUAL, de trei ori pe zi, în sacul conjunctival al fiecărui ochi. Dacă doriţi să folosiţi HYLO DUAL mai frecvent (de exemplu, de mai mult de 10 ori pe zi) sau suferiţi de afecţiuni mai severe, trebuie să cereţi periodic sfatul unui medic oftalmolog. HYLO DUAL este potrivit pentru tratamente de lungă durată. 

Precautii:

HYLO DUAL nu ar trebui folosit dacă aveţi hipersensibilitate la unul dintre ingredientele acestuia şi nu este indicat copiilor sub 6 ani.

Dacă folosiţi şi alte picături pentru ochi, trebuie să păstraţi un interval de 30 de minute între aplicări şi HYLO DUAL trebuie întotdeauna să fie administrat ultimul.

Unguentele oftalmologice ar trebui aplicate întotdeauna după folosirea HYLO DUAL.

În cazuri foarte rare au fost raportate reacţii de hipersensibilitate, precum senzaţii de arsură sau lăcrimare excesivă, care au dispărut imediat după întreruperea utilizării dispozitivului HYLO DUAL.

HYLO DUAL este compatibil cu lentilele de contact, însă după aplicarea lentilelor de contact, se recomandă alocarea unui interval de 30 de minute, înainte de administrarea picăturilor, pentru a evita reacţiile de intoleranţă ce pot să apară din cauza interacţiunii dintre soluţiile de îngrijire a lentilelor de contact şi HYLO DUAL.

Pe baza cunoştinţelor actuale, nu există restricţii pentru utilizarea HYLO DUAL la femei însărcinate sau cele care alăptează.

Vă rugăm să întrebaţi medicul sau farmacistul înainte de a utiliza HYLO DUAL dacă sunteţi gravidă, aţi putea fi gravidă sau alăptaţi.

A se păstra la temperaturi sub 25°C. HYLO DUAL poate fi folosit timp de 6 luni de la desigilare.

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Mod de prezentare:

Flacon 10ml

Producator URSAPHARMSpecificatii
Disponibilitate Livrare prin curier

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Hylo Dual 10ml - AMD Nobel

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.