Meniu
Cos de cumparaturi

Lactiferon Plus , 20 comprimate , Meditrina Romania

Lactiferon Plus , 20 comprimate , Meditrina Romania

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Lactiferon Plus , 20 comprimate , Meditrina Romania
  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Cod produs: P495683590
64,00 Lei
Fără TVA: 58,72 Lei

Lactiferon Plus este un supliment alimentar pe bază de Fier bisglicinat (Ferrochel®) în asociere cu Lactoferrina și un complex specific (Quatrefolic®, Acid ascorbic, Beta-Caroten si Metilcobalamină), care maximizează absorbția și restabilește valorile normale ale parametrilor hematologici în organism. Ferrochel este o formă inovatoare de fier care se caracterizează printr-o biodisponibilitate înaltă și nu prezintă reacții gastrice sau intestinale. 

Lactiferon Plus , 20 comprimate , Meditrina Romania

Descriere:

Lactiferon Plus este un supliment alimentar pe bază de Fier bisglicinat (Ferrochel®) în asociere cu Lactoferrina și un complex specific (Quatrefolic®, Acid ascorbic, Beta-Caroten si Metilcobalamină), care maximizează absorbția și restabilește valorile normale ale parametrilor hematologici în organism.

Ferrochel este o formă inovatoare de fier care se caracterizează printr-o biodisponibilitate înaltă și nu prezintă reacții gastrice sau intestinale. Ferrochel în asociere cu lactoferrina, o proteină din familia transferinelor care se caracterizează printr-o înalta capacitate de captare a ionilor de fier din organism și complexul specific pe baza de Quatrefolic, Acid ascorbic, Beta-Caroten și Metilcobalamină, ajută la deblocarea, absorbția și suplimentarea fierului în organism.

Lactiferon Plus respectă recomandările EFSA și asigură suplimentarea de fier în organism fără reacții adverse asociate.

Actiune:

Fier bisglicinat (Ferrochel®) – restabilește depozitele de fier și menține concentrația constantă chiar și după 6 luni de la terminarea tratamentului comparativ cu preparatele clasice cu fier.

Lactoferrina - Facilitează transportul fierului în organism și menține homeostazia fierului.

Quatrefolic (L-metiltetrahidrofolat) - singura formă de folat care poate intra în ciclul metabolic al celulelor umane; administrarea acestui folat în timpul sarcinii este foarte importantă pentru a preveni anemia megaloblastică.

Acid ascorbic (vitamina C): are un rol foarte important în absorbția fierului din alimente și din preparate pe bază de fier și pentru îmbunătățirea valorilor hemoglobinei.

Beta-caroten: mobilizează depozitele de fier din ficat și susține procesul de eritropoieză.

Metilcobalamina (vitamina B12): crește absorbția fierului și stimulează eritropoieza; proporțional cu deficitul de folați, deficitul de vitamina B12, poate cauza anemie megaloblastică în timpul sarcinii.

Compozitie:

Fiecare capsulă conține: Fier bisglicinat (Ferrochel®) 125 mg, Lactoferrină 100 mg, Quatrefolic® (L-metiltetrahidrofolat) 624 µg, Acid ascorbic (vitamina C) 160 mg, Beta-caroten 2,6 mg și metilcobalamină (vitamina B12) 9µg și excipienți.

Indicatii terapeutice:

Lactiferon Plus este recomandat în prevenția și tratamentul diferitelor tipuri de anemie în caz de: sarcină, alăptare, menoragie, metroragie, hemoragie gastro-intestinală, chimioterapie.

Reactii adverse:

Administrarea Lactiferon Plus s-a demonstrat a fi bine tolerată. Nu s-au înregistrat reacții adverse precum: greață, vărsături, constipație, diaree, dureri abdominale, frecvente în cazul preparatelor clasice cu fier.

AVERTIZARI!

Lactiferon Plus conține lactoferrină, un derivat din lapte de vacă, a nu se administra în caz de intoleranță la lactoză.

Produsul este un supliment alimentar și nu poate înlocui o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

SARCINĂ ȘI ALĂPTARE: Lactiferon Plus poate fi administrat pe durata sarcinii și alăptării.

COPII ȘI ADOLESCENȚI: Lactiferon Plus poate fi administrat la copiii cu vârsta peste 6 ani.

Mod de utilizare:

1-2 comprimate gastrorezistente pe zi la 15 minute după mesele principale.

Mod de prezentare:

Cutie cu 20 comprimate

Producator Meditrina RomaniaSpecificatii
Disponibilitate Livrare prin curier

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Lactiferon Plus , 20 comprimate , Meditrina Romania

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.