Meniu
Cos de cumparaturi

Persevit 14 plicuri - Vitacare

Persevit 14 plicuri - Vitacare

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Persevit 14 plicuri - Vitacare
  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Cod produs: P495697259
56,00 Lei
Fără TVA: 51,38 Lei

Persevit® 250 mg este un supliment alimentar INOVATIV ce conține o formă concentrată de pulbere de merișor (Vaccinium macrocarpon), cu un real efect benefic asupra tractului urinar. 

Pagina actualizata la data:
2024-04-12 18:30:34

Persevit 14 plicuri - Vitacare

Descriere:

Persevit® 250 mg este un supliment alimentar INOVATIV ce conține o formă concentrată de pulbere de merișor (Vaccinium macrocarpon), cu un real efect benefic asupra tractului urinar. Pentru obţinerea produsului Persevit® 250mg se utilizează soiuri de merişor, atent selecţionate pentru concentraţia optimă de proantocianidoli (PAC).

Infecţiile de tract urinar (ITU) reprezintă una dintre cele mai des întâlnite boli ale aparatului urinar, care afectează şi barbaţii, dar este mai frecventă la femei (40% dintre femei au prezentat un episod de infecţie de tract urinar de-a lungul vieţii).

Infecţia apare ca urmare a multiplicării germenilor patogeni la nivelul tractului urinar (85% dintre infecţiile de la acest nivel sunt cauzate de bacteria Escherichia Coli), moment în care debutează cu urinări frecvente şi dureroase, durere suprapubiană, urină tulbure şi miros neplacut. Apariţia febrei, frisoanelor şi a durerilor lombare semnifica prezenţa infectiei la nivelul tractului urinar superior (rinichi, uretere).

Fructele de merisor contribuie la menţinerea sănătăţii tractului urinar, îmbunătăţeşte funcţia excretorie a rinichilor, susţine funcţionarea corectă a aparatului urinar, ajută la diminuarea riscului de apariţie a infecţiilor urinare, scade aderenţa microorganismelor patogene de pereţii căilor urinare, ajutând la desprinderea bacteriilor Escherichia Coli fixate, scade senzaţiile de usturime şi prurit.

Actiune:

Persevit® 250mg prin compozitia sa ajuta la impiedicarea aderarii bacteriilor E-coli si la eliminarea acestora din tractul urinar, ajută la menținerea sănătății sistemului urinar prin susținerea sănătății mucoasei/ epiteliului căilor urinare și a vezicii urinare.

Avantaje:

Persevit® 250mg se dizolva in cavitatea bucala in cateva secunde fara a fi mestecate, astfel incat permite substantei active sa actioneze rapid intr-o proportie mult mai mare.

Substanța poate fi absorbită prin mucoasa bucală și poate intra direct în circulația sistemică, fără a trece inițial printr-o metabolizare hepatică.

Persevit® 250mg se prezinta sub formă de plicuri unidoză pe care le puteţi avea oricând la dumneavoastră pentru a vă calma senzatiile de disconfort urinar.

Persevit® 250mg se prezinta sub forma de pulbere orodispersabilă - nu necesită apă, are gust plăcut de merisor și este ușor de administrat.

Ingrediente/plic: 

Extract pulbere de Merisor (Cranberry/Vaccinium macrocarpon) – 250mg; indulcitori: eritritol, xilitol.

Nu contine zahar!

Mod de administrare:

Adulți si adolescenti cu varsta peste 12 ani: cate 1 plic de 2 ori pe zi

Administrarea este convenabila, turnati pulberea direct pe limba si inghititi.

Mod de prezentare:

Cutie cu 14 plicuri

Producator VitacareSpecificatii
Disponibilitate Livrare prin curier

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Persevit 14 plicuri - Vitacare

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.