Meniu
Cos de cumparaturi

Quercetin Immune Complex 30 capsule

Quercetin Immune Complex 30 capsule

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Quercetin Immune Complex 30 capsule
 • Disponibilitate: Stoc limitat
 • Cod produs: P495694091
39,50 Lei
Fără TVA: 36,24 Lei

Quercetin Immune Complex este o formulă complexă pentru susținerea imunității, pentru profilaxia și tratamentul infecțiilor virale.

Pagina actualizata la data:
2024-04-17 20:30:22

Quercetin Immune Complex 30 capsule

Descriere:

Quercetin Immune Complex este o formulă complexă pentru susținerea imunității, pentru profilaxia și tratamentul infecțiilor virale. Produsul reunește cei mai studiați nutrienți cu acțiune pe întărirea sistemului imunitar și reducerea duratei și simptomelor răcelilor, gripei și altor infecții virale.

Produsul Quercetin Immune Complex este o formulă deosebită, cu acțiune sinergică. Vitamina C, cunoscută drept „vitamina imunității“, crește eficiența quercetinei, în vreme ce quercetina este un ionofor de zinc, cu alte cuvinte permite pătrunderea zincului în celule, acolo unde acesta își exercită acțiunea antivirală. În completarea acestora vine vitamina D3, esențială pentru un sistem imunitar sănătos.

Quercetina, vitamina C și zincul reprezintă nu doar un sprijin pentru sistemul imunitar, ci de asemenea îmbunătățesc metabolismul, susțin circulația sangvină și ajută la menținerea clarității mentale.

Beneficii:

Întărirea imunității.

Răceală, gripă, alte infecții virale.

Sănătatea sistemului respirator.

Reducerea duratei și simptomelor de răceală și gripă.

Sănătatea sistemului cardiovascular.

Sănătatea oaselor, părului, unghiilor, prostatei.

Produsul Quercetin Immune Complex conține, de asemenea, trei nutrienți pe care nu trebuie să îi scapi din vedere într-o infecție respiratorie:

 • Vitamina C, cunoscută drept „vitamina imunității“, cea care stimulează imunitatea celulară (antivirală, antibacteriană, antitumorală) și crește capacitatea de apărare a organismului față de agenții patogeni.
 • Vitamina D3, care asistă sistemul imunitar contribuind la producerea monocitelor (grup de celule albe care luptă împotriva infecțiilor) și are un efect imuno-reglator.
 • Zincul, care îmbunătățește funcțiile imunitare, crește imunitatea înnăscută. Studiile au arătat că suplimentarea cu zinc poate reduce durata răcelilor.

Ingrediente/capsulă:

Vitamina C/acid ascorbic – 500 mg; Quercetină (extract hidroetanolic din muguri florali de Salcâm-japonez – Sophora japonica/, standardizat la min. dihidrat de 95% quercetină) – 250 mg; Sulfat de zinc monohidrat – 42 mg; Vitamina D3/colecalciferol (100.000 UI/g) – 10 mg.

Agent de încărcare: celuloză microcristalină.

Capsulă: gelatină.

Mod de administrare

Câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei, sau conform recomandării specialistului.

Mod de prezentare:

Flacon cu 30 capsule

Producator Zenyth PharmaceuticalsSpecificatii
Disponibilitate Livrare prin curier

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Quercetin Immune Complex 30 capsule

 • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.