Meniu
Cos de cumparaturi

Vitamina B Complex 30 capsule -Remedia

Vitamina B Complex 30 capsule -Remedia

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Vitamina B Complex 30 capsule -Remedia
  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Cod produs: W48072
16,00 Lei
Fără TVA: 14,68 Lei

Vitamina B complex din drojdie este un supliment natural care contribuie la menţinerea sănătăţii organismului conferindu-i acestuia plusul de confort fizic şi mental de care are nevoie în condiţii solicitante de viaţă.


Pagina actualizata la data:
2023-12-07 14:30:33

Vitamina B Complex 30 capsule -Remedia

Descriere:

Vitamina B complex din drojdie este un supliment natural care contribuie la menţinerea sănătăţii organismului conferindu-i acestuia plusul de confort fizic şi mental de care are nevoie în condiţii solicitante de viaţă.

Lynside® FORTE B 100 este un produs de origine naturală, obţinut printr-un proces controlat, din culturi de drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae). Lynside® FORTE B 100 este bogat în proteine, fibre, minerale, aminoacizi şi, mai ales, în vitamine din complexul B.

Complexul de vitamine B este un grup de vitamine hidrosolubile, care se elimină din organism şi trebuie permanent înlocuite.

Vitaminele din grupa B nu se găsesc niciodată izolate în produsele naturale, ci sunt întotdeauna prezente împreună.

Deficitul de vitamine B duce la o serie întreagă de dezechilibre, de la încărunţirea prematură sau căderea părului, până la depresii, şi de la constipaţie până la creşterea periculoasă a procentului de colesterol din sânge.

Complexul de vitamine B este foarte important pentru sănătate, îndeplinind diverse funcţii metabolice în organism.

Vitamina B1 (Tiamina) contribuie la funcționarea metabolismului energetic, a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice şi la funcţionarea normală a inimii.

Vitamina B2 (Riboflavina) contribuie la funcționarea metabolismului energetic, a sistemului nervos.

Riboflavina contribuie la menţinerea globulelor roşii normale, la menţinerea sănătăţii pielii şi a vederii normale.

Contribuie la metabolismul normal al fierului şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina B3 (Niacin) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice, la menţinerea sănătăţii membranelor mucoase, a sănătăţii pielii şi la reducerea oboselii şi extenuării

Vitamina B5 (Acid pantotenic) contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza normală şi la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D şi a unor neurotransmiţători, la reducerea oboselii şi extenuării şi la performanţa mentală normală.

Vitamina B6 (Piridoxina) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice, la sinteza normală a cisteinei, la metabolismul normal al homocisteinei, al proteinelor şi glicogenilor, la formarea normală a globulelor roşii, la reglarea activităţii hormonale.

Vitamina B8 (Biotina) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos şi la metabolismul normal al macronutrienţilor.

De asemenea, contribuie la menţinerea sănătăţii psihice, la menţinerea sănătăţii părului, a pielii şi a membranelor mucoase.

Vitamina B9 (acidul folic) contribuie la creşterea ţesutului matern în timpul sarcinii, la procesul de diviziune celulară, la sinteza normală a aminoacizilor, la buna funcţionare a hematopoiezei, la metabolismul normal al homocisteinei, la menţinerea sănătăţii psihice, la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi la reducerea oboselii şi extenuării.

Vitamina B12 (ciancobalamina) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice, la metabolismul normal al homocisteinei, la formarea normală a globulelor roşii, la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii şi extenuării, la procesul de diviziune celulară.

Atenționări:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs.

Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină.

Administrare:

1 capsulă pe zi, în timpul mesei sau imediat după aceasta, cu o cantitate suficientă de lichid.

Compoziție/capsulă:

Lynside® Forte B 100 – drojdie uscată inactivată – Saccharomyces cerevisiae – conţinând un complex de vitamine B: Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12.

Mod de prezentare: Cutie cu 30 de capsule

Producator REMEDIA


Specificatii
Disponibilitate Livrare prin curier

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Vitamina B Complex 30 capsule -Remedia

  • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.