Meniu
Cos de cumparaturi

Water Shape cu extract de cactus, 14 comprimate efervescente, Power of Nature

Water Shape cu extract de cactus, 14 comprimate efervescente, Power of Nature

Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Water Shape cu extract de cactus, 14 comprimate efervescente, Power of Nature
 • Disponibilitate: Stoc limitat
 • Cod produs: P495764062
33,00 Lei
Fără TVA: 30,28 Lei

Water Shape - Echilibrul Perfect pentru O Siluetă Bine Definită

Pagina actualizata la data:
2024-03-01 16:31:04

Water Shape cu extract de cactus,  14 comprimate efervescente, Power of Nature

Descriere:

Water Shape este un supliment alimentar care conține extractul brevetat de fructe de cactus Cacti-NeaTM .

Water Shape, un supliment alimentar inovator care îmbină puterea extractului brevetat de fructe de cactus Cacti-Nea™ cu micronutrienți esențiali precum magneziu, niacină și vitamina B6.care contribuie la funcționarea normală a metabolismului. Magneziul contribuie, de asemenea, la echilibrul electroliților în organism*.


Compoziție Avansată:

1000mg Extract de Fructe de Cactus Nopal (Opuntia ficus indica, Cacti-Nea™): Un extract brevetat, standardizat în betalaine și indicaxantină, care își pune amprenta asupra reținerii de lichide și promovează silueta armonioasă.

100mg Magneziu (26,7% V.N.R.): Esențial pentru funcționarea normală a mușchilor și a sistemului nervos, magneziul sprijină echilibrul hidric al organismului.

8mg Niacină (50% V.N.R.): Cunoscută și sub denumirea de vitamina B3, niacina contribuie la menținerea metabolismului energetic normal și are efecte benefice asupra pielii.

0,7mg Vitamina B6 (50% V.N.R.): Vitamina B6 joacă un rol important în metabolismul proteinelor și ajută la reglarea activității hormonale.


Efecte Remarcabile:

 • Gestionarea reținerea de lichide: Datorită proprietăților sale diuretice, Water Shape ajută la reducerea retenției de lichide, oferind o senzație de ușurință și confort.
 • Conturează Silueta: Cu efecte pozitive asupra circumferinței taliei, gambelor și gleznelor, Water Shape contribuie la conturarea armonioasă a siluetei.
 • Elimină disconfortul retenției hidrice: Reduce senzația de disconfort asociată retentiei hidrice, inclusiv glezne umflate și senzație de picioare grele.


Caracteristici Adiționale ale Cacti-Nea™:


 • Limitarea Creșterii Masei Grase Corporale: Cacti-Nea™, ingredientul activ din Water Shape, are un efect pozitiv prin limitarea creșterii masei grase corporale.
 • Reducere Semnificativă a Retenției de Apă După 7 Zile de Utilizare: Observă o reducere semnificativă a retentiei de apă în doar 7 zile de utilizare consecutivă.
 • Scădere Semnificativă a Greutății Corporale: Experimentează o scădere semnificativă a greutății corporale într-un mod sănătos și echilibrat.


Fără Efecte Secundare Asupra Tensiunii Arteriale sau Echilibrului de Minerale: Cacti-Nea™ nu prezintă niciun efect secundar asupra tensiunii arteriale sau asupra echilibrului de minerale, asigurând o experiență sigură și eficientă.


Conform studiilor clinice (in-vivo) (Studiu Clinic: Diureza CactiNea™, ianuarie 2012), s-a dovedit faptul ca a ajuta la reducerea retenției de lichide datorită proprietăților sale diuretice, fără a afecta echilibrul electroliților și tensiunea arteriala. Extractul de cactus, Cacti-NeaTM, ajută la eliminarea excesului de lichid din organism și, astfel, reduce senzația de discomfort al retentiei hidrice. 

Bisson, J.-F., Daubié, S., Hidalgo, S., Guillemet, D. and Linarés, E. (2010), Diuretic and antioxidant effects of Cacti-Nea®, a dehydrated water extract from prickly pear fruit. Phytother. Res., 24: 587-594. https://doi.org/10.1002/ptr.2996


Ingrediente:

Acid citric(acidifiant), hidrogenocarbonat de sodiu(corector de aciditate), extract de fructe de cactus nopal(Opuntiaficusindica,Cacti-NeaΤΜ),carbonatdemagneziu,inulină,aromădemango, glicozide steviolice(îndulcitor), nicotinamidă (niacină), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6).


Mod de administrare:

Adulți: Luați 2 tablete efervescente odată pe zi sau1 tabletă efervescentă de două ori pe zi dizolvată într-un pahar de apă, de preferință înainte de masă, ca supliment alimentar.


Fără zahăr,gluten,lactoză,conservanți. Cu îndulcitor din planta stevia

Potrivit pentru persoanele vegane


Mod de prezentare: Cutie cu 14 comprimate

Media notelor

0,00

Bazat pe 0 recenzii

 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Recenzia clienților despre produsul
Water Shape cu extract de cactus, 14 comprimate efervescente, Power of Nature

 • (0)

Bazat pe 0 recenzii
Dati clic aici pentru a introduce o recenzie la acest produs.